23
6920

Винаги съм мразил да получавам козметика по рождени дни. BRADABRAT промениха това с техния сапун Carbon.

Последния път когато казах, че рядко получавам неща, ми подариха два буркана със сладко от грозде и гръцки тахан с какао. С риск да се случи нещо подобно– рядко получавам козметика.

Наистина рядко. Всички знаят колко много не одобрявам тестването върху животни и съставки от животински произход. За рождения ми ден получих крем за татуировки и сапун за брада– напълно веган.

Запознайте се с Carbon на BRADABRAT

Сапун за брада и тяло Carbon

За първи път видях сапуна на коледния базар в Soho и първото нещо, което ми хвана окото беше цветът му. Черен заради активния въглен и черната кал, той определено има wow ефект. Цветът не е критерий за качеството на един сапун, но винаги е добре да видиш нещо тъмно като душата ти.

Ароматите на карамфил, лимон и анасон са много добре комбинирани и още там на пазара ми допаднаха много. Въпреки че мога да си представя че на някои хора може да не им хареса, такива още не съм срещнал.

Първата седмица със сапуна

От известно време ползвам маслата за брада на BRADABRAT и знаех, че ме очаква нещо добро.

Веднага след рождения ми ден реших да снимам сапуна, защото миришеше прекалено изкушаващо и любопитството да го пробвам ме убиваше. След снимките оставих сапуна в банята и се върнах да обработя материалите. Съквартирантът ми, а и аз, бяхме силно впечатлени как толкова бързо банята замириса на Carbon. Сигурен съм, че ако сапунът не беше достъпен само през сайта на BRADABRAT, много магазини щяха да миришат добре.

Сапун за брада и тяло Carbon

Първото измиване на брадата беше странно.

Пяната, която сапунът създава, е по-плътна от всичко, с което съм свикнал. Като крем е. А след подсушаване си пролича колко всъщност добър е сапунът.

Carbon придава точното количество обем. Всичко, което бях ползвал досега, или придаваше прекалено много обем, или никакъв. Сега само след едно сресване брадата ми изглежда както искам.

Carbon е и за тяло

През двете седмици оттогава ползвах сапуна и за тяло. Свикнал съм предимно с плодови душгелове и сапуни, но сапунът на BRADABRAT внесе приятно разнообразие. След душ оставя лек ненатрапчив аромат, след който не знам как бих се върнал към плодовите сапуни.

Най-важното за мен е, че Carbon подхранва и не изсушава брадата. След измиване тя изглежда жива и след две седмици със сапуна, брадата ми е осезаемо по-мека. Определено си личи вниманието, което е отделено при направата му.

Цената му от 7.98лв е напълно оправдана и когато моят сапун свърши, не бих се поколебал за нов. Голям кеф е да се къпеш с такъв сапун и да подкрепяш местен бизнес, на който му пука.

Оценка

Неща, които харесах

Напълно веган
Поддържа брадата жизнена
Мирише добре

Неща, които не харесах

Достъпен само онлайн
Джордж
Автор

Основател на Fork Fork Fork. Бананите и фурмите сънуват кошмари с Джордж. Колоезденето, фотографията и глупавите шеги са му страст.

Покажи любов!

Харесай
23

Сподели с приятели!

5 коментара

miranik

звучи супер, и aз бих го пробвaлa, въпреки, че брaдa нямaм. Нaясно съм, че тaргетa е брaдaти мъже, но дaли би бил подходящ и зa нежнaтa половинкa?:) Нaпример зa косa и тяло?

Джордж

Не виждам защо не 🙂 Владимир от BRADABRAT също каза, че става и за жени.

Серж

Джордж, свършил им е сапуна на хората, с такива блогове ми проваляш пазаруването.

Джордж

Ще се разбере кой цъка по-бързо, когато пуснат втория batch.

Svex

Много добре описан продукта! Същите неща ме впечатлиха и мен! И очаквах да стане така – изчерпан ,затова си купих 3 още щом се появи! 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.