24
4567

Седмица след началото на блога е време да Ви разкажем повече за вълнуващите неща, които ще намерите във Fork Fork Fork.

Интересът към блога нараства и е време да отговорим на някои от въпросите Ви.

Закуската ни в betahaus

Четвърти февруари надмина очакванията на всички, които забъркаха блога. Докато водихме дискусия разпростираща се по всички краища на веганизма и хапвахме от шоколадовото брауни с плодове, блогът вече посрещна първите си посетители. До края на деня над хиляда човека посетиха Fork Fork Fork.

На закуската присъстваха хора с най-разнообразни виждания за веганизма и вече има планирани статии за част засегнатите идеи на закуската (като проблемът с витамин B12), а някои от въпросите въобще не ми бяха хрумвали и със сигурност също ще намерят своето място тук.

Може би най-интересният въпрос от закуската беше за събитията около Fork Fork Fork. Още във фейсбук събитието стана ясно, че има голям интерес към betadinner и въпреки че това е нещо, което досега не се е случвало в betahaus, вечерята там вероятно ще бъде първото ни събитие след началото на блога.

Имаше и интерес към филми, а и лекции, свързани с веганизма, така че не е изключено скоро да организираме и прожекция с вкусотии. Споделете в коментарите филми, които Ви вълнуват!

Задават се нови автори в блога

Fork Fork Fork по самия си замисъл е блог отворен към рецепти, съвети и гледни точки от други автори и се радвам, че като такова място блогът ще даде гласност на наистина важни гледни точки.

Гергана Станчева ще ни зарадва с рецепта за прекрасния ѝ бананов сладолед. Шоколадовото ѝ куче Рико е моралната ѝ подкрепа във веганизма и скоро ще научим повече за първите ѝ месеци като веган.

Иван Петков от своя страна ще ни запознае с лектори като Мелъни Джой. Иван активно се занимава с капоейра и тайдзи, а хранителните му съвети са изключително интересни.

Изключително съм щастлив, че и Мариана Събева пожела да се включи в блога със съветите си за веганите страдащи от диабет и рецепти за тях. Първи са веган курабийките ѝ, за които аз самият нямам търпение.

Fork Fork Fork продължава да бъде независим блог за веганизъм

Не забравяйте да си хапвате зеленчуците!

Не забравяйте да ядете зеленчуци!

В блога са планирани ревюта на продукти, магазини и ресторанти, които смятаме, че ще бъдат от ползва както на вегани, така и на хора обмислящи тази стъпка. Важно е да уточним, че съдържанието остава неподправено, оценките изцяло лични и неповлияни от трети лица.

Първите ревюта, които се задават са за крема за татуировки GOODINK, както и новия сапун за брада и тяло на BRADABRAT.

Целта на Fork Fork Fork не е рекламна, а да Ви запознава и помага в пълноценен и състрадателен начин на живот. Затова аз, а и бъдещите автори, много бихме се радвали на още повече обратна връзка и въпроси от Вас. Коментрайте под статиите и рецептите или се свържете с нас по email.

Джордж
Автор

Основател на Fork Fork Fork. Бананите и фурмите сънуват кошмари с Джордж. Колоезденето, фотографията и глупавите шеги са му страст.

Покажи любов!

Харесай
24

Сподели с приятели!

3 коментара

Чесънчо

Суперско.. :))

Maria

Здрасти, поздравления за блога, изглежда страхотно!
Две препоръки за филми (които Вашият екип няма начин да не е гледал, така че по-скоро като препоръка за прожекция) – Fat, Sick & Nearly Dead (две части), и, разбира се, Forks over Knives. Неща от магнитуда на Earthlings дори не се нуждаят от препоръчване, но са толкова тежки за гледане, че може би не всички са способни да го износят (аз не бях).
Откъм лекции/презентации – мисля, че Онази, покъртителната, реч на Гари Юрофски трябва да я гледа всеки. Също така силно препоръчвам лекциите на д-р Нийл Бърнард, примерно това – https://www.youtube.com/watch?v=BnHYHjchn6w. Супер компетентен, приятен, скромен и зареждащ човек.
Поздрави и много успех!

Джордж

Не бях попадал на тази лекция на доктор Бърнард, благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.